*** Paradis Villa er stengt fra
1 Mai til 30 September

Velkommen

til Paradis Villa

Paradis Villa er en oase midt på en 18 km lang sandstrand.

 • Equipment in the villas

  Villa utstyr

  Hver villa er utstyrt med nødvendig utstyr til matlaging hvis du ønsker å lage din egen mat. Det er et spisebord og servise for 6 personer.

 • Quiet, safe and sound

  Stille og sikkert

  Livet i Paradis Villa er egnet for både barnefamilier og eldre. Her er det oversiktlig, trygt og godt. Stranden er langgrunn, så det er liten risiko for ulykker, og det har heller aldri skjedd noen ulykker her. Men som alltid skal barn passes på der det er vann.

 • Charm and cosiness

  Sjarm og hygge

  Vår restaurant er sjarmerende og koselig. Her vil du også finne vår resepsjon hvor du kan bestille mer enn 30 forskjellige utflukter, fra naturparker eller byer til utrolige dykke- og snorklingsturer til noen av verdens vakreste dykkerparadiser.

 • Affordable, good food

  Rimelig og god mat

  I vår restaurant tilbys rimelige og gode thailandske retter og også gode alternativer fra europeisk meny. Våre kokker og servitører er innfødte fra øya ogsetter sin ære i at din ferie i paradiset blir uforglemmelig.

 • Bamboo Beach bar

  Vår Beach Bar

  Mens bølgene ruller mykt inn på stranden kan du nyte kvelden i vår trivelige strandbar. Her kan du også bestille og spise din lunsj på dagtid.

 • Wonderful diving tours

  Fantastiske turer og opplevelser

  I Paradis Villa arrangerer vi turer av alle slag. Spesielt populært er snorkling og dykkerturer, fra enkle turer rett utenfor anlegget til de verdensberømte dykkeparadisene, øyer som Surin, Similan og Koh Samui.