*** Paradis Villa är stängd från
1 Maj till 30 September

Välkommen

till Paradis Villa

Paradis Villa, en oas mitt på en 18 kilometer lång strand

 • Equipment in the villas

  Villa utrustning

  Varje villa är utrustad med nödvändig köksutrustning om du önskar att laga din egen mat. Det är ett matbord och porslin till 6 personer.

 • Quiet, safe and sound

  Stilla och säkert

  Livet i Paradis Villa är ideellt också för barnfamiljer. Här är det översiktligt, säkert och gott. Stranden är långgrund så det är liten risk för olyckor, och det har aldrig hänt några olyckor här.

 • Charm and cosiness

  Charm och mys

  Vår resturang är väldigt charmig och mysig. Här hittar du också vår reception där du kan beställa mer än 30 olika utflykter, från naturparker eller städertill fantastiska dyk- och snorkelturer i några av världens vackraste dykarparadis.

 • Affordable, good food

  Prisvärd och god mat

  I vår resturang hittar du prisvärda och goda thairätter och dessutom goda alternativ från en europeisk meny. Våra kockar och servitörer är trevliga och infödda från ön och väldigt upptagna av att du har det bra.

 • Bamboo Beach bar

  Vår Beach bar

  Medans vågorna rullar mjukt in på stranden kan du njuta kvällen i vår trevliga strandbar. Här kan du också beställa och äta lunch.

 • Wonderful diving tours

  Fantastiska turer

  I Paradis Villa arrangerar vi turer av alla slag. Speciellt populära är snorkel- och dykarturer, från enkla turer rätt utanför resorten till dom världsberömda dykarparadisen, öarna Tachai, Surin och Samui.